همانطور که در پست «رمز یکبار مصرف خود را در خودپرداز فعال کنید» اطلاع دادیم، قصد داریم در این پست به معرفی این اپلیکیشن ها بپردازیم و در کل به مزایا و معایب آنها بپردازیم. البته ما قصد نداریم که در این پست به تمامی این نرم افزارها بپردازیم و صرفاً با دو مورد از آن ها از آنها آشنا خواهیم شد.
نرم افزار ۶۰ همان اپلیکیشینی است که ما در یک پست جداگانه به معرفی آن پرداختیم و در اینجا برای جلوگیری از تکرار مجدد تنها به مزایا و معایب آن خواهیم پرداخت. شما برای استفاده از این اپلیکیشن، پس از نصب آن باید به محیط کاربری آن مراجعه کرده و از درون آن اپ رمزبان را نیز نصب نمایید. حسنی که این نرم افزار در خود دارد ارائه خدمات جنبی مانند خرید شارژ، تهیه بلیط اتوبوس و هواپیما، خرید کارت هدیه در کنار ارائه رمز یکبار مصرف می باشد و فرد استفاده کننده دیگر برای این موارد نیازی به باز کردن نرم افزار دیگری ندارد. یکی دیگر از محاسن این نرم افزار داشتن سیستم امنیتی قوی و امکان تعیین رمز (به صورت نوشتاری و ترسیمی) برای قسمت رمزبان اپ است. اما مشکلی که این نرم افزار دارد این است که تنها بر روی اندرویدهای ۵ و بالاتر قابل نصب است که هنوز نسخه جدیدی برای اندرویدهای پایین تر طراحی نشده است.
محیط این اپلیکیشن نرم افزار بسیار ساده بوده و به همین دلیل استفاده از آن ساده می باشد. نحوه فعال سازی آن نیز نسبت به اپلیکیشن ۶۰ بانک ملی ساده تر بوده و شما می توانید پس از نصب و با مراجعه به دستگاه خودپرداز می توانید آن را فعال نمایید. برای ورود به نرم افزار نیز نیاز به ورود رمز خواهید داشت که آن هم توسط خود شما تعیین می گردد که همین مسئله امنیت آن را بالا می برد که این رمز می تواند هم به صورت نوشتاری باشد و هم می تواند با اثر انگشت (البته در صورت پشتیبانی تلفن همراه). در مورد مشکلات نرم افزار باید گفت که مشکلی خاصی در آن وجود ندارد و تنها مسئله ای که می توان از آن انتقاد کرد نبود خدمات جنبی در کنار ارائه رمز یکبار مصرف می باشد.
در مورد محاسن کلی نرم افزارها باید گفت همین که رمز استفاده شده نهایتاً برای ۶۰ ثانیه قابل استفاده خواهد بود این مورد می تواند از دسترسی غیرمجاز افراد به حساب اشخاص جلوگیری نماید. در مورد معایب آنها باید گفت که مهمترین مشکل این نرم افزارها در هنگام پرداخت با موبایل می باشد که فرد در هنگام پرداخت آنلاین بایستی از صفحه پرداخت خارج شده و نرم افزار را باز نماید و و پس از مشاهده رمز دوباره به صفحه پرداخت باز گردد که همین مسئله خود باعث طولانی شدن روند انجام این کار شده و ممکن است فرد در هنگام برگشت به صفحه پرداخت، زمان اعتبار رمز به پایان رسیده و امکان استفاده از آن وجود نداشته باشد. شاید دلیل به تعویق افتادن الزام استفاده از آن نیز همین مورد باشد.
اگر دریافت رمز یکبار مصرف به صورت پیامک باشد می تواند کاربرد بیشتری را در هنگام پرداخت های موبایلی داشته باشد.
منبع: اختصاصی فراپال